Нічого не означає щось більше, ніж нічого


Нічого не означають лайки, перегляди сторіз, смайли-сердечки в Інстаграм чи тривалі переписки в Телеграмі. Довгі телефонні розмови нічого більше не значать, як і нічні прогулянки під байдужим небом. Електричні імпульси доторків до тіл замінили холодні й механічні обійми. І вже хто обіймає кого теж більше нічого не означає.

Нічого не варті обіцянки й подяки, якщо віра твоя не потрібна. Нічого не значать слова - написані в Вайбер чи сказані з інтонацією у телефон. Реакції на сторіз, смайлики-цьомики й коментарі ні для кого нічого не означають. Нічого не означає щось більше нині, ніж нічого. І не тримає за руку, і не вкриває вночі.

Нічого не означає рука на плечі. Не дарма цей рух "доречний тільки в танці". Не мають сенсу фото й неопубліковані селфі як індикатори відносності щастя. Та то нічого. Означення й значення - твоє і моє, якщо і знайдуться, то не в лайках, смайликах-сердечках-цьомиках, не в порожніх розмовах. А в тій мовчазній силі, з якою ми станем одне для одного титанами на цій Землі.

Коментарі